Verzorgende 3 IG ZZP Thuiszorg (Provincie West-Utrecht)

ZZP

Plaats Werk/denkniveau Dienstverband Publicatie datum
Utrecht Mbo ZZP
Aantal uur Werktijden Salaris Vacaturenummer
in overleg €36,25 ZBW5001

Ouderen helpen bij hun zelfredzaamheid, waardoor ze thuis kunnen blijven wonen en toch de juiste zorg krijgen die ze nodig hebben. Dat is waar het in de thuiszorg om draait.

 

Als Verzorgende IG ga je met de fiets of auto zelfstandig de wijk in en kom je bij de mensen thuis. Dit zorgt ervoor dat er veel diversiteit is in je werk. Je hebt immers te maken met een groep cliënten met zeer uiteenlopende zorgvragen. Denk bijvoorbeeld aan dementerende ouderen, maar ook ouderen met chronische lichamelijke klachten. 

 

Jij levert de zorg die ze nodig hebben:

  • natuurlijk help je ouderen met de lichamelijke zorg door te helpen met ADL, medicijnen uit te delen en door verpleegtechnische handelingen uit te voeren;
  • daarnaast heb je ook een begeleidende functie. Je biedt de cliënten een luisterend oor, waardoor ze uitkijken naar jouw bezoek;
  • je hebt regelmatig werkoverleg met je collega's en andere hulpverleners om zo de werkzaamheden af te stemmen;
  • je houdt goed in de gaten hoe het met de bewoner gaat en de eventuele ontwikkelingen houd je bij in het zorgdossier.

 

Meld jij je aan bij ZBW? Dan ontzorgen wij jou volledig!

Als jij je bij ons aanmeldt als zzp’er doen we meer dan alleen ondersteunen bij jouw opdracht. Wij nemen alle administratieve taken uit handen. Denk hierbij aan het facturatieproces, contracten opmaken en het beheren van je documenten. Daarnaast blijven wij nauw in contact staan met jou gedurende de opdracht om eventuele problemen gauw op te lossen. Ook kan je kiezen voor leuke voordelen, zoals onze keuzemodule om eerder uitbetaald te krijgen. Het uurtarief van €36,25 wordt dan binnen 24 uur op jouw rekening gestort. Daarnaast ontvang je natuurlijk ook nog een onregelmatigheidstoeslag voor de avonden, nachten, weekenden en officiële feestdagen.

 

Wat verwachten wij van jou?

  • een afgeronde opleiding Verzorgende 3 IG, aangevuld met bijbehorende certificaten van de verpleegtechnische handelingen;
  • goede kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • beschikt over eigen vervoer;
  • ervaring in de thuiszorg is een pré.

 

Over de organisatie

Deze opdrachtgever staat ervoor dat de zorg persoonlijk moet zijn. Iedere cliënt is anders en dus moet de zorg op maat worden gemaakt. Betrokkenheid en aandacht voor de cliënt vinden ze daarom uiterst belangrijk. Dit geldt voor cliënten, maar ook voor de eigen werknemers en zzp’ers. Je krijgt hier de ruimte om jezelf te zijn en je mening te uiten. Als dingen beter of anders kunnen, word jij gehoord. 

 

Hoe? In vier eenvoudige stappen

Meld je aan via de button! Vervolgens nodigen wij je uit op een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen we de opdracht bespreken, maar ook onze werkwijze en jouw achtergrond en ambities. Vervolgens maken wij een dossier aan voor jouw onderneming. Mocht alles in orde zijn, stel ik jou voor aan de opdrachtgever. Is ook hier een positief gesprek mee, kan je per direct aan de slag.

 

Wil je eerst nog meer informatie of heb je nog vragen? Neem dan contact op met mij. Je kunt me altijd bellen of Whatsappen via 085 130 78 85. Je kan vragen naar Christy. Mailen is ook een mogelijkheid, dit kan naar c.datau@zbwzorg.nl.


Ga naar het inschrijfformulier Reageer op deze vacature

Of bel direct 085 130 78 80
Deel deze vacature↞ Ga terug naar het vacature overzicht

Deel deze paginaContact ons!

085 130 7880
contact@zbwzorg.nl

Stefan Witting ZBW zorgbemiddelingDeze vacature niet geschikt?

Meld je bij ons aan, dan houden wij je op de hoogte van de nieuwste vacatures.

© 2021, Zorg- en Bemiddelingsbureau Witting | Algemene Voorwaarden | Disclaimer | Privacyverklaring

Webdesign door csWebHosted