Op zoek naar een nieuwe baan in de zorg? Regio Den Haag

Verpleegkundige niveau 4 | Coaching | Begeleiding | Passende baan

Plaats Werk/denkniveau Dienstverband Publicatie datum
Den Haag MBO niveau 4 Vaste aanstelling 14 juli 2019
Aantal uur Werktijden Salaris Vacaturenummer
24 tot 36 uur per week Flexibel Conform Marktwaarde 20180013

Algemeen
Ben jij Verpleegkundige niveau 4 en op zoek naar een nieuwe uitdaging in de zorg? Ben jij net afgestudeerd of denk je al een tijdje erover na om een switch te maken naar een andere werkgever?

Wij helpen jou graag met het vinden van de plek waar jij je ambities waar kan maken. Of je hart nu in de thuiszorg ligt of dat je aan de slag wilt in een moderne woonzorglocatie of verpleeghuis, bij ZBW vinden wij altijd wel een werkplek die aansluit op jouw wensen.

Wat ga je doen?
Als Verpleegkundige signaleer je gezondheidsproblemen en ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse zorg en begeleiding van cliënten. Samen met jouw collega’s maak je het verschil en bouw je aan de kwaliteit van welzijn en zorg. Passie en persoonlijke aandacht voor de cliënt vind je belangrijk en je draagt bij aan het creëren van een prettige en positieve werksfeer.

Wij bieden jou
Een service aan door één van onze ervaren coaches. Nieuwe baan in de zorg is een service van Zorg- en Bemiddelingsbureau Witting die Verpleegkundige niveau 4 helpt bij het vinden van een nieuwe baan in de Zorg & Welzijn sector. Geen ingewikkelde zoektocht, geen sollicitaties en zonder gedoe. Direct in contact met de best passende werkgever bij jou in de buurt. Ben je benieuwd hoe dit in zijn werk gaat? Neem voor meer informatie een kijkje op onze pagina: www.zbwitting.nl of meld je bij ons aan voor het coaching traject. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op via 085-0653148, wij leggen je graag alles uit!


Ga naar het inschrijfformulier Reageer op deze vacature

Of bel direct 085 130 78 80
Deel deze vacature↞ Ga terug naar het vacature overzicht

Deel deze paginaContact ons!

085 130 7880
contact@zbwzorg.nl

Stefan Witting ZBW zorgbemiddelingDeze vacature niet geschikt?

Meld je bij ons aan, dan houden wij je op de hoogte van de nieuwste vacatures.

© 2020, Zorg- en Bemiddelingsbureau Witting | Algemene Voorwaarden | Disclaimer | Privacyverklaring

Webdesign door csWebHosted