BrightPensioen

Als zzp’er in de zorg ben je eigen baas. Dat is natuurlijk mooi, alleen zijn er wel een aantal zaken belangrijk die je zelf moet regelen. Een van die dingen is een pensioen! Binnen ZBW hebben wij gekeken naar verschillende aanbieders van zzp-pensioenen en zijn uitgekomen bij BrightPensioen, omdat BrightPensioen een aantal unieke kenmerken heeft.

Wat is BrightPensioen?
BrightPensioen biedt flexibele pensioenopbouw voor zzp’ers, BrightPensioen is de enige aanbieder die geen geld verdient aan het pensioenvermogen van de deelnemers, maar aan een jaarlijks lidmaatschap. Daardoor blijft er meer pensioen over voor de deelnemer. Deelnemers zijn mede-eigenaar via een deelnemerscoöperatie. Daardoor hebben ze zeggenschap en delen ze mee in de winst. Het vermogen van de deelnemers wordt tegen kostprijs belegd in een 100% duurzaam lifecycle fonds.

Hoe werk het?
Als je een met pensioen wilt beginnen open je online een pensioenrekening. Je bepaalt hoeveel je per maand wilt inleggen. Die inleg kun je elke maand aanpassen. Of je stopt een poosje met inleggen, daarin ben je volledig flexibel. Vervolgens vraag je via een teruggave bij de belastingdienst weer een deel van je inleg terug. Want dat is het aantrekkelijke van pensioensparen: de fiscus betaalt mee.

BrightPensioen biedt het volgende:
  • € 50,00 korting voor zzp’ers van ZBW op je eerste factuur voor het lidmaatschap. Vul bij je aanmelding in ‘KORTING ZBW’
  • Totdat er € 3.000,00 in je pensioenspot zit betaal je nog geen lidmaatschapskosten (maximaal 2 jaar). Daarna is het lidmaatschap € 210 per jaar.
  • Gratis helpdesk voor al je vragen.
  • Een gratis Webinar van BrightPensioen waarin je alles leert over de mogelijkheden die je hebt als zzp’er om een pensioen te regelen.

Meer weten?
Geïnteresseerd in een pensioenrekening via BrightPensioen of heb je nog een aantal vragen? Neem dan contact op via een van de onderstaande buttons of de helpdeks van BrightPensioen zelf en bel 020 7070540.

Klik hier om je aan te melden Ga naar de website ↞ Terug naar overzicht van partners van ZBW


Deel deze pagina

© 2021, Zorg- en Bemiddelingsbureau Witting | Algemene Voorwaarden | Disclaimer | Privacyverklaring

Webdesign door csWebHosted