Werkwijze Zorg- en Bemiddelingsbureau Witting


In de samenwerking met Zorg- en Bemiddelingsbureau Witting (ZBW) kunt u rekenen op een hoge mate van betrokkenheid en een persoonlijke aanpak. Onze werkwijze is helder. Dit bereiken wij door middel van een 6-fase-model.

1. Inventarisatie
In een persoonlijk gesprek tussen u en ZBW wordt uw zorgvraagstuk besproken en geanalyseerd. Onze vaste adviseur overlegt met u welke dienst het beste aansluit bij uw zorgvraag. U heeft bij ons één aanspreekpunt. Dit waarborgt rust en korte lijnen. Onze adviseurs hebben een brede kennis van de zorgbranche.

2. Selecteren van onze professionals
ZBW selecteert voor u de juiste kandidaat uit ons uitgebreide netwerk van zorgprofessionals. Zit wie u zoekt niet in onze database, dan zoeken wij de kandidaat specifiek voor u. Wij hebben met alle professionals een persoonlijk gesprek, diploma's en referenties worden opgevraagd. Na onze kwaliteitscheck ontvangt u van ons een voorselectie.

Al onze zorgprofessionals (zzp'ers) werken volgens de huidige wet- en regelgeving en maken gebruik van een modelovereenkomst of opdrachtbevestiging. Wij voorzien in het documentbeheer, facturatiebeheer en controle op scholing, zoals voorbehouden handelingen, van alle zorgprofessionals die zich bij ons hebben aangesloten. Zo is de betrouwbaarheid en kwaliteit van onze zzp'ers en kandidaten gewaarborgd.

3. Voorstel
U ontvangt van ons één tot drie profielen met een curriculum vitae én motivatie van de zorgprofessional voor de betreffende functie.

4. Sollicitatiegesprek
Wij organiseren de sollicitatiegesprekken samen met u, op een door u gekozen locatie, datum en tijd. U voert zelf het sollicitatiegesprek met de zorgprofessional. Zo nodig in het bijzijn van onze adviseur.

5. Evaluatie
Nadat het sollicitatiegesprek heeft plaatsgevonden evalueren wij wat uw bevindingen zijn met de kandidaat/kandidaten. Vervolgens kan op basis daarvan een tweede gespreksronde plaatsvinden. Doorgaans is dat een arbeidsvoorwaardengesprek. Indien u na het arbeidsvoorwaardengesprek tot een wederzijds akkoord bent gekomen met de kandidaat, betaalt u ZBW voor de bewezen diensten.

6. Contact
Uw persoonlijke adviseur zal regelmatig contact met u opnemen om de voortgang van de zorgprofessional te bespreken. De frequentie van dit contact zal in overleg met u worden bepaald.
Indien u vragen of interesse heeft in de dienstverlening van Zorg- en Bemiddelingsbureau Witting, dan nodigen wij u graag uit om contact met ons op te nemen.

Deel deze paginaMeer informatie

Wilt u een aanvraag plaatsen of meer informatie? Wij komen graag met u in contact.

© 2020, Zorg- en Bemiddelingsbureau Witting | Algemene Voorwaarden | Disclaimer | Privacyverklaring

Webdesign door csWebHosted