Vacatures in de zorg voor zzp'ers en professionals

Ben jij zoekende naar nieuwe opdrachten, een tijdelijke of vaste baan, als zzp’er of professional in de zorg? Bekijk dan eens het vacature aanbod van Zorg- en Bemiddelingsbureau Witting. ZBW is dé bemiddelaar op het gebied van zorg gerelateerde functies. De zorg kampt met een serieus personeelstekort. Wij vinden het daarom des te belangrijker om de juiste professional direct aan de juiste werk- of opdrachtgever te matchen. Omdat we zelf jarenlange ervaring hebben in de zorg, maar ook op het gebied van bemiddeling, weten we precies welke competenties en karakters passen bij de verschillende opdrachtgevers. Lees verder welke zorgfuncties ZBW te bieden heeft. 


Zorgvacatures binnen verschillende functieprofielen
Welke functie en niveau past bij jouw opleiding en ervaring?


Helpende niveau 2 (2 plus)
Heb je een MBO opleiding Helpende niveau 2 afgerond en wellicht ook de cursus ‘Helpende 2 Plus’ gevolgd? Bekijk dan eens het vacature overzicht van ZBW voor functies die aansluiten op Helpende niveau 2 (2 plus). Als helpende ondersteun je mensen die vanwege hun gezondheid of een beperking niet alles meer zelf kunnen.

Verzorgende niveau 3 IG
Als Verzorgende niveau 3 IG voer je verschillende zorgtaken, soms aangevuld met huishoudelijke en lichte verpleegkundige taken uit. Dit alles doe je voor patiënten die niet zelfstandig kunnen functioneren. Je kunt hierbij denken aan de functies: wijkziekenverzorgende, kraamverzorgende, gezinsverzorgende of werken in de thuiszorg. Bekijk al onze vacatures voor Verzorgende niveau 3 IG.

Verpleegkundige niveau 4
Als Verpleegkundige niveau 4 is je werk zelfstandig en veelzijdig. Op planmatige wijze voer je verpleegkundige taken uit die te maken hebben met het verbeteren van de kwaliteit van leven van de zorgvrager. Je kunt hierbij zelfstandig inschattingen maken ten aanzien van de fysieke en mentale gezondheid van de patiënt. Bekijk onze vacatures voor Verpleegkundige niveau 4.

Verpleegkundige niveau 5 (HBO)
Je kunt als Verpleegkundige niveau 5 alle kanten op in de zorg. Je hebt op dit niveau regelmatig te maken met complexe zorgvragen, maar dit vind je juist interessant omdat je veel kunt betekenen in de levenskwaliteit van je patiënt. Je weet gebruik te maken van inventieve methoden, succesvolle samenwerking en je hebt een begeleidende rol. Ben je zzp’er of zoek je een baan in de zorg? Bekijk onze vacatures voor Verpleegkundige niveau 5.

Wijkverpleegkundige extramuraal niveau 5 (HBO)
Als Wijkverpleegkundige niveau 5 verleen je verpleegkundige hulp aan zorgbehoevenden mensen thuis. Deze mensen hebben tijdelijk behoefte aan verpleging of hebben een chronische ziekte of beperking. Je diagnosticeert en begeleidt mensen bij fysieke en psychosociale problemen. Daarnaast geef je (preventieve) voorlichting en behandel je complexe zorgvragen. Bekijk onze zzp en professional vacatures voor Wijkverpleegkundigen niveau 5.

Leidinggevenden en managers in de zorg
Ben je op zoek naar een leidinggevende functie binnen de zorg? Of dit nu om een interim/tijdelijke functie, invulling of project gaat of om een mogelijk vast dienstverband, laat het ZBW weten en we gaan voor je op zoek.

Meer zorgfuncties
ZBW breidt het aantal vacatures, functies en de regio’s steeds verder uit. Staat jouw vacature er niet tussen? Bijvoorbeeld activiteitenbegeleiding of paramedische zorg. Blijf ons volgen of nog beter, meld je aan bij ZBW en laat ons weten wat de ideale functie voor jou inhoudt.

Opleidingsachtergrond
ZBW biedt vacatures aan voor professionals met verschillende opleidingsachtergronden, zoals Zorghulp, Helpende niveau 2 (Plus), Verzorgende niveau 3 IG of Verpleegkundige niveau 4 en 5.
  • MBO opleidingen niveau 2.
  • SPW niveau 3 en 4.
  • SPH niveau 5 (HBO).
  • Master en WO zorgopleidingen.

Hoe wil jij werken?
Als zorgverlener heb je een mooie, dankbare, maar ook zware taak. Drukke werkzaamheden, patiënten of cliënten die op je vertrouwen en wisselende werktijden. Bepaal daarom zelf wat het beste bij jou en je levensstijl past. Als zzp’er in de zorg kun je zelf beslissen welke opdrachten je aanpakt, maar ook als professional op zoek naar een baan is het goed om eens na te denken over wat bij jou past. ZBW is transparant over functies en de werkzaamheden die daarbij horen, zo kun je goed de afweging maken of een werkgever of functie bij je past. Bovendien bevat ons vacature aanbod fulltime én parttime functies.

Zorgvacatures van ZBW in steeds meer regio’s
Momenteel is ZBW met name actief in de regio Zoetermeer, Rotterdam, Den Haag en Utrecht, maar we breiden snel uit naar andere regio’s in Nederland. Ben je op zoek naar een nieuwe baan of opdracht in een andere regio? Laat het ons gerust weten, zo kunnen we ons werkgebied afgestemd op jouw behoeften uitbreiden.

Wil je meer weten over ZBW? Neem gerust contact met ons op. Wil je op de hoogte worden gehouden van de nieuwste zorgvacatures? Meld je aan bij ZBW.
↞ Ga terug naar het nieuwsoverzicht

Deel deze pagina

© 2021, Zorg- en Bemiddelingsbureau Witting | Algemene Voorwaarden | Disclaimer | Privacyverklaring

Webdesign door csWebHosted